Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor biedt de gedreven Wauter Muys de nodige financiele ondersteuning om de sportieve ambities van het MVDH Cycling Team mogelijk te maken. MVDH Security is een bedrijf gespecialiseerd in het bieden van een sterke oplossing m.b.t. inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking. Met meer dan 35 jaar ervaring in beveiligingssector bieden zij vertrouwelijkheid en geavanceerde service.

Adres : MVDH Security, Schaessestraat 15A, 9070 Destelbergen
Tel : +32 476 30 99 14
Website : MVDH Security

Co-sponsors

RDG - logo

RDG Sanitair en CV is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op herstellingen van sanitair, centrale verwarming, kleine dakherstellingen en ontstoppingen. Het plaatsen van dakgoten (zink en koper), kleine renovaties en ontkalken van boilers behoren ook tot de activiteiten van RDG.

Adres : RDG Sanitair & CV, Kluizestraat 7, 9860 Scheldewindeke
Tel : +32 496 83 86 10
Website : RDG Sanitair & CV

De dorst van het Etac Cycling Team wordt enthousiast gelest door Evi en Niko van Ginstberg. Dankzij hen hebben we ook ons eigen bidons waaruit we onderweg drinken van het natuurlijk mineraalwater uit eigen streek. Ginstberg bronwater, een waar genoegen, ook beschikbaar in PET-flessen voor de lopers!

Adres : Evidel nv, Van Thorenburghlaan 21, 9860 Scheldewindeke
Tel : +32 9 362 52 09
Website : Ginstberg

Bij Optiek Eveline te Scheldewindeke vind je de laatste nieuwe trends op vlak van brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, glazen en contactlenzen. Met ruim 10 jaar ervaring staat Eveline je in een persoonlijk en sfeervol kader graag bij in de keuze van uw montuur, glazen of lenzen. Leden van onze club genieten bovendien 20% korting op sportbrillen en 10% op monturen en zonnebrillen.

Adres : Optiek Eveline, Stationsstraat 31, 9860 Scheldewindeke
Tel : +32 9 362 02 95
Website : Optiek Eveline

Café Salamander, centraal gelegen aan het feeërieke Marktplein van Windeke, fungeert sinds jaar en dag als ons clublokaal. Bij Kris kan je steeds terecht om de wielerklassiekers op groot scherm te volgen bij een natje en een droogje.

Adres : Café Salamander, Marktplein 9, 9860 Scheldewindeke
Tel : +32 9 362 58 85

Shirtsponsor

Scouts - spat ZW

Scouts Sint-Kristoffel Scheldewindeke