Op een mooie winterdag beslisten een aantal trouwe supporters om een heuse supportersclub op te richten voor de renners van het Stanley Cycling Team, toen nog het Etac Cycling Team. Onder impuls van Filip, Mireille, Liesbet, Joke en Evelien werd op 02/02/07 een eerste vergadering gehouden in de scoutslokalen. Hun doel : de naambekendheid van onze club vergroten en onze renners steunen in het heetst van de strijd. Ze trokken hun stoute schoenen aan en begonnen met het ontwerpen van een heuse supportersmerchandising met T-shirten en petten.

Dankzij de enthousiaste steun van Carlos en Wauter van Stanley Security werd de merchandising een feit en verspreid onder ruim 40 supporters. Blijkbaar schoot het moraal van de renners door hun actie pijlsnel de hoogte in want er werd meer dan ooit getraind voor de Ronde van Vlaanderen. Dankzij de grote belangstelling voor Vlaanderens Mooiste steeg het ledenaantal met rasse schreden.

Menig supporter trok er die zevende april op uit om een glimp van hun poulains op te vangen. Op elke flank van iedere helling, langs de boorden van elke kasseistrook, overal waren de kleuren van onze club vertegenwoordigd. De Ronde werd een memorabele dag voor de renners, hun staf en hun supporters. Het werd de start voor een bloeiende club die steeds garant staat voor een groot wielerfeest met de nodige drank en ambiance !