Beste leden, sponsors en sympathisanten,

Graag willen we jullie prettige feestdagen en het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2020 voor jullie een fantastisch jaar mag worden vol vriendschap en warmte, en dat in een goede gezondheid.

Met onze club gaan we er opnieuw vol tegenaan. We hebben 227 nieuwe kledingstukken besteld om onze 119 leden in ons mooie marine blauw en geel te tooien volgend seizoen. Tel daar nog 20 geassocieerde leden via Cycling Vlaanderen bij en je merkt dat je bij Stanley Cycling Team nooit alleen rijdt 😉 Wil je zelf en/of je gezin aansluiten bij Cycling Vlaanderen, dan kan je hier alle info vinden. Aanrader!

Noteer alvast vrijdag 3 april in jullie agenda. Dan willen met de club onze eigen versie van de Ronde rijden in een poging op de gekte op zaterdag voor te zijn. We zullen het echte prof-parcours aandoen: jaja, met 3x de Oude Kwaremont en 2x de Paterberg! Zondag 10 mei rijden we Paris-Roubaix en zaterdag 30 mei staat de kermiskoers voor recreanten te Oosterzele opnieuw op de kalender! Graag gooien we ook al een balletje op voor de Trois-ballons op zaterdag 6 juni. 210 km en 4500 hoogtemeters met aankomst op La Planche des Belles Filles. Wie gaat de uitdaging aan?

Hou onze website in de gaten voor meer nieuwigheden en de kalender voor 2020: https://stanleycyclingteam.be/seizoen/kalender/. Zoek je deze winter trouwens metgezellen voor een tochtje? Aarzel dan niet om de club te contacteren via Renners@StanleyCyclingTeam.be of stuur een post via Whatsapp of in onze Facebook-groep. In deze groep mag je ook steeds foto’s van jullie avonturen plaatsen.

Niet wat je in de winkel koopt, maar dat wat je stilletjes hoopt, wensen we jullie voor het nieuwe jaar!

Categorieloos -