Volgende zondag opent het Stanley Cycling Team het cycloseizoen met de Omloop Het Nieuwsblad! Daags na de profs zullen Pieter, Dirk, Bart, Wouter, Jeroen DC, Jeroen K en hopelijk nog andere collega’s ook de openingsklassieker rijden over een parcours van 154 km met o.a. de Wolvenberg, Molenberg, Berendries én De Muur. Aan kasseien zal het ook niet ontbreken want we doen de Jagerij, de Haaghoek en de Paddenstraat aan. Een schitterende opener van het Vlaamse voorjaar dus, waarop onze club uiteraard niet kan ontbreken!

We vertrekken om 7u30 in Balegem richting Gent. Om 8u15 spreken we af aan de inschrijvingen in de Floraliënhal (naast het Kuipke). Inschrijven vooraf kan via de website http://www.omloophetnieuwsbladcyclo.be, “inschrijven” en klikken op “ik doe mee“. Om 8u30 ten laatste vertrekken we, na De Muur draaien we af van het parcours en keren terug huiswaarts.

Schrijf je vooraf in, het bespaart je tijd en levert een mooie korting op! Graag een seintje als je meerijdt en waar je inpikt aub. Tot dan!

Categorieloos -