15 jaar Etac-Stanley Cycling Team, dat betekent ook de verjaardag van de trouwe steun van onze hoofdsponsors Carlos en Wauter. Speciaal voor dit jubileum, bieden we EENMALIG een unieke retro wielertrui aan. Geheel in de stijl en kleur van de grootste wielerkampioen aller tijden, met EST. 2005 op de mouw als link naar onze oprichting.

Voor deze wielertrui werken we samen met Steam. De trui is uiteraard geïnspireerd op het roemrijke MOLTENI verleden, maar wordt voor de duidelijkheid in moderne stof uitgevoerd. Zelfs met speciaal zakje voor de iPhone en kabelgeleidertje voor de oortjes. Dat had Eddy niet ;-). De marine blauwe kleur is dezelfde als onze nieuwe outfit, de trui past dus perfect bij onze nieuwe broek. Ook vrouwenmaten zijn mogelijk!

Dit waardevolle kleinood kan voor slechts €20 het jouwe worden door voor 1 mei een mailtje te sturen naar info@stanleycyclingteam.be met jouw maat. Wil je liever nog eens passen? Op 30 april organiseren we een pasavond in ons clublokaal Café Salamander om de truien van Steam te passen.

Categorieloos -